Je bent hier: Home > Columns > Column 73 - Wat, een trio?!

Column 73 - Wat, een trio?!

Terwijl zingende kinderen om snoep bedelen, maak ik me druk om heel andere dingen!

Datum: 11 november 2017

Leestijd: +/- 9 minuten

Daten | Homodating | Date | Grindr | Seksdate | Ontbijten doen we thuis | Arthur van Moerwijk

Het is een paar dagen later en ik ben bij Sem. Hij vraagt waarom ik zo snel weg was laatst. Ik heb hem het verhaal van de jongen en het geld uitgelegd. Hij lachte net zo hard als Dave deed.
     “Wist je dan echt helemaal niks meer van die avond?” vraagt hij.
     “Niks.” Ik kijk voor me uit. Dat heb ik steeds vaker. Ik denk niet dat het per se door de alcohol komt, maar doordat er een knop in mij om gaat. Zoiets van ‘nu drink ik, dus nu hoef ik nergens aan te denken’. En ja, dan zal ik het wel niet onthouden of zo. We zitten TV te kijken en eigenlijk verveel ik me de tering. Ik zeg het niet. Sem zit met z’n telefoon te klooien. Hij wil iets zeggen, ik voel het, maar ik krijg nog niet zoveel hoogte van hem.
     “Wat bedoel je nou?”
     “Nou, dat lijkt me gewoon wel eens spannend”, zegt Sem.
     “Ja wát dan!” Ik raak hier altijd zo gefrustreerd van. Jezus, zeg gewoon wat je bedoelt. Dat gedraai.
     “Het lijkt me spannend om samen met nog iemand eens wat te doen.” 
     “Een trio?” Ik begin te lachen omdat ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind heb. Sem kijkt me gegeneerd aan.
     “Eh … ja?” 
     “Een trio. Wij?!” Ik tik het as van m’n sigaret. “Een trio …” herhaal ik en ik kijk naar hoe ik m’n sigaret op de rand van de asbak draai om een klein stukje as eraf te halen. 
     “Zo gek is dat toch niet?” 
     “Nou ik weet het niet hoor. Dat lijkt me niks.” Ik begin al zenuwen te krijgen bij het idee van een tweede bij me in bed. Net alsof er dan altijd twee ogen over zijn die me extra goed in de gaten kunnen houden. 

Sem blijft doorzeuren en uiteindelijk ben ik overstag. Ik ga ervoor. Trio. Dit belooft wat. 
     “Deze dan?” vraagt Sem. Hij laat een profielfoto zien van iemand op Grindr. Het is alsof we een nieuwe outfit uitkiezen.
     “Nehh, te lang.” 
     “Deze?” 
     "Nee, die is scheel!" brul ik.
     "Die?" vraagt Sem.
     “Ja hoor! Met dat lange haar?! Weet je hoe dat kriebelt?” roep ik lachend.
     “Eh, nee?” Ik val stil. Ik weet dat wel. Laat maar. Het zint me niet. Ik vind het maar niks dat Sem op Grindr zit. En ja ik weet dat het hypocriet is, ik doe het zelf ook, maar het is nu anders en meer confronterend of zo.
     “Deze dan?” vraag ik. Ik laat hem de foto die ik op m’n scherm heb zien.
     “Ja! Stuur een bericht!” roept Sem. Hij doet z’n telefoon weg.

Grindr - Ik
“Hee”

     “Effe pissen”, zeg ik en ik sta op. Ik neem m’n telefoon mee.
     “Ja lekker. Zit ik hier en ga jij met die jongen zitten chatten. Ik ken je!”
     “Nee, ik doe niks. Ik ben zo terug.”

Ik doe m’n behoefte (laat ik het eens een keer netjes omschrijven) en kijk op m’n telefoon. De jongen heeft geantwoord en vraagt hoe het met me gaat. Meestal is dat een teken dat iemand geïnteresseerd is. Anders krijg je gewoon geen antwoord. Ik wacht met typen tot ik bij Sem ben.
     “Hij heeft gereageerd!” roep ik. Ik kom bij Sem en zie dat hij op z’n telefoon zit te tikken.
     “Ja, hier ook.” Hij wijst naar z’n telefoon. 
     “Oh.” Ik zeg niks. Ik moest toch op hem wachten?

Sem spreekt af dat de jongen naar zijn kamer komt. Ik vind het maar niks, ben ondertussen al drie keer een zenuwplasje wezen doen en er is veel te weinig drank in huis. De deurbel gaat. Sem en ik kijken elkaar geschrokken aan.
     “Nu al?” vraag ik. Kut, ik wilde m’n lul nog wassen. Sem loopt me voor. Ik ga achter hem aan en voel de zenuwen in m’n buik en het hart in m’n keel. Sem haalt een hand door z’n haar en trekt enthousiast de deur open.
     “Hoiiii” roept hij nichterig, terwijl hij met z’n ene been voor het andere staat. Jezus, doe eens normaal.
     “Elf november is de dag …” Fuck. Ik kijk naar het kind dat voor ons staat te zingen. Elf november. Sint Maarten. Och jezus, dat is ook zo. Hoezo komen ze bij een studentenhuis? Het meisje is denk ik een jaar of vier en haar moeder (denk ik) staat achter haar. Ze kijken beiden erg trots, maar hebben het duidelijk ook koud. Oh kak, we hebben natuurlijk weer niks fatsoenlijks in huis. Sem houdt de schijn op en kijkt glimlachend naar het kind. Ik geef hem een por en wijs naar boven met de hoop dat hij kan liplezen als ik zonder geluid zeg: “ik haal wel wat”.

Ik doorzoek de keuken. Op een aan de kastplank plakkende toffee na vind ik geen snoep. Kutzooi. Een banaan of vitaminepil vind ik ook nogal wat. Al zou het wel hilarisch zijn om zo’n kind een ritalin op te voeren. Wedden dat ze staat te hakken bij de andere huizen voor de deur? Haha! Ik trek de ander kastdeur open en zie daar chipszakken liggen. Er is nog een dichte zak en ik weet niet of die nog op datums is, maar dat zal wel. Het is niet anders. Ik sprint de trap af en kijk naar het meisje. Ze is klaar met zingen en kijkt een beetje ongeduldig. 
     “Sorry, niet aan gedacht”, zeg ik verontschuldigend tegen de moeder. Ze kijkt beledigd. Het meisje springt een gat in de lucht en draait zich om naar haar moeder.
     “Kijk! Sips!” zegt ze. "Sips! Een hele zak!" Ze slist wat. Schattig. Sem flikkert de deur dicht en we gaan naar boven. Tijd om m’n snikkel onder de kraan te slingeren.

Opgefrist en wel ga ik op de bank zitten. Het is nu zo’n drie kwartier geleden dat we de jongen spraken en het is nu toch wel erg spannend. De deurbel gaat weer. Ik ren achter Sem aan en kijk hoopvol naar wat er op de stoep staat. 
     “Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben …” Gaan we weer. Nu staat er een groepje kinderen. Naar mijn idee al veel te oud om Sint Maarten te lopen, maar goed. 
     “Goed zo jongens, goed gezongen hoor”, zeg ik. Ik stop m’n sigaret in m’n mond en pak een handje chips uit een willekeurige zak. Sem smeert hem en gaat ondertussen naar boven. “Handen ophouden”, mompel ik. Het as valt van m’n sigaret. Volgens mij heeft niemand 't gezien. Vlak voor ik de deur dicht wil doen, komt er een jongen aangefietst die voor de deur stopt.
     “Sem?” vraagt hij.
     “Oh nou nee, ik ben de andere helft.” 
     “Oh, hoi.” Hij geeft me een hand en stelt zich voor als ‘Bottom21 van Grindr'. Het zal wel. Ik laat hem voor de trap op en kijk naar wat voor vlees ik in de kuip heb. My god, waarom heb ik deze nooit eerder gezien? Hij heeft een fotomodellenkont en er hangt een zeer goede lucht van after shave om hem heen.
     “Hoi. Sem.” Sem stelt zich voor en drukt gauw z’n sigaret uit. Hij wappert de rookslierten die om zich heen bungelen weg. De jongen gaat bij Sem zitten. Ik loop gauw nog even naar de keuken en pak het bierblikje dat er staat. Er zit nog maar een half slokje in. Kut. Ik struin rond en zie geen drank. Oh fack. Hoe kan ik nu ontspannen?
     “Cola, Arthur. Hij wil een colaatje”, roept Sem. Jezus, kan ik nog opdrachten uitvoeren ook.
     “Jo!” roep ik. Okee, dat klonk boers. Hé, wat hebben we hier? Er staat een oude fles rode wijn. Er zit geen etiket meer op en ik heb geen idee wat het is. Maakt niet uit. Kurk eraf, een flinke slok (niet te zuipen), een colaatje voor Bottom21 van Grindr en opschieten. Hij is echt zo fucking knap. Hij heeft z’n jas uitgedaan en ik zie hoe gespierd z’n bovenlichaam is. Oh my god, ik moet alweer zeiken. 
     “Alsjeblieft”, zeg ik en ik geef de jongen z'n colaatje. “Zo terug.” 
     “Dank je”, zegt de jongen glimlachend. Maar ik merk aan alles dat hij meer oog heeft voor Sem dan voor mij. Ik loop gauw naar de plee en ga zitten. Er komen drie drupjes uit en ik maak dat ik naar de woonkamer kom. De zenuwen. Het is niet te doen. Sem en de jongen zitten zowat op elkaar en zijn aan het zoenen. Oh god, dit gaat wel heel snel. Ik loop via de keuken en neem nog een slok uit de fles. Ik vraag me sterk af of er nog alcohol in zit, want het smaakt naar druivensap. Ik ga naast de twee zitten.
     “Goed, waar waren we,” vraag ik en ik negeer wat de twee nu exact aan het doen zijn. Ik hoor het geluid van het gezoen en voel me daar tamelijk ongemakkelijk bij. Sem pakt m’n hand en trekt me naar zich toe. Ik zit nu heel dicht bij Bottom21 van Grindr en weet niet wat ik moet. Hij begint me te zoenen. M’n mond is droog en ik ben bang dat ik uit m’n bek stink naar oude rode wijn. Jezus, ontspan eens. Hij zoent lekker en begint me overal aan te raken. Oh god, als ik ‘m maar omhoog krijg. Tot nu toe voelt het nog steeds als een dood stukje vlees dat tussen m’n benen bungelt. Sem doet z’n broek open en de jongen heeft inmiddels z’n shirt uit. Nu gaan zij zoenen. Sem staat op, Bottom21 van Grindr volgt hem en ze gaan op het bed liggen. Nou, ik denk dat ik ook maar meeverhuis. De jongen begint m’n broek open te maken en ik heb het niet meer. Hij voelt in m’n boxer en op het moment dat hij kleine Arthur aanraakt voel ik dat zijn bewegingen stoppen en hij plotsklaps beseft dat het trieste geval tussen mijn benen niet veel zal presteren. Oh god, wat gênant. Sem laat er geen gras over groeien. Hij is geheel naakt, en keihard. Hij begint de jongen verder uit te kleden. Ondertussen probeert Bottom21 van Grindr z’n fatsoen te houden en doet hij z’n best kleine Arthur tot leven te roepen. Geen succes. Ik moet alweer pissen.
     “Zo terug.” Ik trek m’n broek op en ga gauw naar de WC. Daar doe ik weer drie druppen en probeer m’n vriend kleine Arthur, die me nu keihard in de steek laat, omhoog te krijgen. Het werkt een beetje en ik ga gauw terug. Ik kleed me uit, ga naast ze liggen en houd m’n lul zo vast dat hij groter lijkt. De jongen kijkt naar me en lijkt nu juist verrast dat de mijne het wél doet. Hij voelt eraan, maar dan stort kleine Arthur als een kaartenhuis in elkaar. Godverdomme. Weg alle hoop. Dit wordt niks.
     “Geen succes, hè?” vraagt de jongen. Oh, hoe frustrerend is dat? Ben je beregeil, maar krijg je hem niet omhoog. Godsamme!
     “Nope. Doen jullie maar”, zeg ik. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en beiden hebben vrijwel direct een orgasme. Daar lig ik dan. Blij dat het niet míjn beddengoed is staar ik naar het plafond en ik voel me flink genaaid. En dan niet eens letterlijk. De deurbel gaat. 
     “Nee!” schreeuw ik keihard. “We zijn niet thuis, godverdomme!” vul ik aan. “Jongens, ik ga roken”, zeg ik tegen die gasten en ik trek m’n shirt en boxershort aan. Ik ga gefrustreerd op de bank zitten roken. De twee kleden zich ook aan en Bottom21 van Grindr gaat weg. 
     “Ging niet zo lekker, hè?” vraagt Sem als zijnde een evaluatie waar ik niet op zit te wachten.
     “Hou je kop.” 
     “Maakt niet uit hoor”, zegt hij en hij omhelst me. De deurbel gaat weer.
     “Ga jij maar, ik ga rukken." Ik wurm me uit z'n omhelding en loop naar de badkamer. "Zoek het uit!"


Vervolg: Column 74 - Keelpijn en een branderig gevoel

Online: 15 november 2017

M'n keel doet zeer. En pissen ook. What the hell heb ik nu weer?

  Like en blijf op de hoogte!